GF TRONICS

Your partner before and after salesStop met dromen, onze Domotica is binnen uw handbereik  

Neem de controle over uw woning

Vereenvoudig uw leven, pas uw woning aan u levensstijl aan 

Van verlichting tot multimedia, onze domotica zal u de mogelijkheid geven om alles te controleren en dit op een moduleerbare manier naargelang uw wensen en budget 

Om uw comfort en uw veiligheid te verbeteren en ook geld te besparen. 

Dompel u onder in de gewenste sfeer met een simpel druk op uw smartphone of uw tablet en hou een oogje op uw woning tijdens uw afwezigheid.

Verlichting

Verlichting heeft altijd een fundamentele rol in ons leven gespeeld. Onze domotica zorgt voor een perfecte sfeer in uw woning. 

Dit zal u de mogelijkheid geven om uw verlichting op een economisch manier te beheersen dankzij scenario’s die u zelf heeft gekozen. Ongeacht welk soort verlichting u hebt, zal u verschillende verlichtingsferen kunnen instellen.

Thermoregulatie

Bespaar en controleer uw energieverbruik dankzij een geïntegreerd management systeem

Elke ruimte in uw huis kan geoptimaliseerd worden volgens uw levensstijl

Bespaar uw geld en verhoog uw rendement door het programmeren van de apparaten op basis van uw gewoonten. Dit is uiteraard ook bedienbaar op afstand via uw smartphone.

Automatisering

In elk domoticasysteem speelt automatisering een centrale en essentiële rol. 

Maak uw leven makkelijker door het automatiseren van het openen en sluiten van uw rolluiken, gordijnen, zonwering, poorten, enz. 

Met ons domoticasysteem vereenvoudigt je leven : controleer alles of een deel van uw rolluiken met een simpel beweging; of controleer alles tijdens bepaalde uren van de dag; of gewoon door het activeren van uw alarmsysteem.

Controle - Automatisering

Uw comfort en welzijn zijn onze zorg

Ons systeem is compatibel en moduleerbaar en geeft u een globale controle over uw hele huis via een eenvoudige en intuïtieve touch screen. Het kan ook op afstand via uw smartphone waar u zich ook mag bevinden: op kantoor, in de fitness, zelfs vanuit het buitenland.

Intercom en videofoon

De video-intercom is ook geïntegreerd in onze domotica. U zult uw gesprekken ontvangen op uw controle paneel en/of op uw smartphone. Zodat u ook op afstand kan antwoorden en eventueel de deur openen indien nodig.

Bovendien, dankzij een geïntegreerd video antwoordapparaat in onze domotica-schermen, kunt u gesprekken die u hebt gemist bekijken

Alarm

Bescherm uw woning en uw familie met een volledig geïntegreerde domotica alarmsysteem Op afstand beheren, bedienen en controleren is niet alleen een kwestie van comfort en welzijn, maar ook een kwestie van ‘op tijd te kunnen reageren’. De controle kan op elk moment uitgevoerd worden via uw smartphone of tablet en waar je ook bent. Het systeem zal u waarschuwen in geval van inbraak en ook bij de detectie van abnormale gebeurtenissen, zoals een waterlek, gas of brand.

Videobewaking

Videobewaking is een integraal onderdeel van elk domoticasysteem, net zoals een alarmsysteem. Controleer in real time op je scherm wat er gebeurt in uw woning, indien op afstand met je smartphone.

Custom app

Wij bieden u een volledig design App, op maat gemaakt, om alle uw multimedia toestellen en domotica te kunnen beheersen.

Eenvoud en efficiëntie voor uw comfort

Multimedia

U wenst een film te bekijken in familiale kring ?

Tik enkel uw touch screen aan, en uw woning zal in ‘cinéma’ modus gaan : de lichten dimmen, de gordijnen en de rolluiken gaan dicht, het scherm komt uit uw plafond, uw multimedia installatie gaat aan , zit neer en geniet.

GF TRONICS heeft jarenlange ervaring als geautoriseerd service center voor het merk Yamaha en Kef. Met die ervaring kunnen we de beste audiovisuele combinaties aanbieden voor uw domotica project.

Technisch Centrum


GF TRONICS startte zijn activiteiten in de audiovisuele sector als een technisch centrum

Met ons vakmanschap, onze betrouwbaarheid en eerlijkheid hebben wij voor hun klantenservice het vertrouwen gewonnen van grote merken zoals YAMAHA, KEF, CELESTION, AUDISON, HERTZ, JL AUDIO ….

Wij voeren voor deze merken alle reparaties onder waarborg uit, alsook reparaties buiten waarborg en staan we in voor de distributie van hun onderdelen in België en Luxemburg.

Durven te vragen

Bezoek ons in onze volledig ingerichte showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden die wij bieden.

Maak een afspraak

U heeft een besluit genomen? Laat een offerte op maat maken op basis van uw huis en uw wensen.

Maak een afspraak

Getuigenissen

Als informaticus wilde ik sinds lang een domoticasysteem thuis implementeren. Met de standaartmodules die we in de grote winkels kunnen vinden was er een probleem met de interconnectiviteit die het gebruiksgemak niet van dienst was.
GF TRONICS heeft mij de juiste oplossing geboden en mijn vrouw en ik zijn nu echt tevreden

David Bertrand

In het begin had ik geen vertrouwen in een automatisch systeem, maar mijn man drong aan…Ik ging akkoord….We gaven GF TRONICS ons vertrouwen. Uiteindelijk ben ik heel bij met het resultaat en zou niet meer zonder willen.

Ameline Ganis

Kom naar onze nieuwe shoowroom

Adress

Broekstraat, 114
1082 Sint-Agatha-Berchem

E-mail

info@gftronics.com

Telefoon

+ 32 2 466 32 01

Maandag tot donderdag: 
9:00-12:30 / 13:15-17:30
Vrijdag : 
9:00-12:30 / 13:15-16:45 
Zaterdag en zondag : Gesloten

Bankrekening

IBAN : BE67 0689 0647 1087
BIC: GKCCBEBB

Fax

+ 32 2 469 07 38